Om RC Security ApS

RC Security ApS er et dansk vagtselskab, der har til huse i Hillerød.
Firmaet er stiftet af Rasmus Christiansen, der har flere års erfaring inden for vagtbranchen.

Vi arbejder målrettet på altid at levere en unik service ved at have trofaste, selvstændige, ansvarlige og initiativrige medarbejdere. For god ordens skyld skal det lige nævnes, at alle ansatte naturligvis har ren straffeattest.

Gennem en tæt kontakt til vores kunder sørger vi altid for at levere den optimale vagtydelse. Det betyder, at vi skaber tryghed for kunden via indlevelse i og forståelse for kundens krav om service og sikkerhed. Vi fremstår og optræder altid professionelt og arbejder målrettet på at levere den bedste service hver gang.

Se vores introduktions film

Det betyder, at vi leverer en solid og troværdig service – også når der kun er 5 minutter tilbage af en vagten. RC Security ApS arbejder ud fra værdier som troværdighed, ansvarlighed, loyalitet, højt serviceniveau og hjælpsomhed.

Alle medarbejdere i RC Security ApS er uddannet i førstehjælp, hjertestarter og brandbekæmpelse, der som minimum repeteres på kursus hvert andet år. Vi kan i den forbindelse yde afgørende akut førstehjælp ved eksempelvis hjertestop, bekæmpe mindre brande eller sætte et plaster på fingeren, når lille Sofie har slået fingeren. Ydermere er Vores medarbejdere uddannet i konflikthåndtering.

Har du spørgsmål omkring hvad vi kan tilbyde eller skal du have skræddersyet et tilbud er du meget velkommen til at kontakte os.

RC Security ApS
Krakasvej 17
3400 Hillerød
Tlf: 48 24 46 46
Mail: info@rcsecurity.dk
CVR nr.: 38 48 41 25