Referencer

Det siger vores kunder om os
KlaverfabrikkenThomas Nørgaard Elvius, Teknikker

“Klaverfabrikken og New Note Festival har været rigtig glade for hjælpen fra RC Security ApS til både festivaler og andre arrangementer, hvor vi både i god tid og i sidste øjeblik har haft brug for deres hjælp! Rasmus og hans søde, dygtige vagter står altid klar med en hjælpende hånd, og vi ville ikke tøve med at anbefale RC Security ApS til andre!

Intersport MegastoreFrank Normann, Butikschef

“RC Security ApS er et meget stærkt og professionelt vagt-team.
I er der altid når vi har brug for hjælp, om det er butikstyve, kunder eller hvad det måtte være, så er i der med det samme.
Vi er yderst tilfredse og føler os meget trygge ved jer.
Vi har arbejdet sammen fra starten af, og det håber vi, vil fortsætte fremadrettet.”

Johannes Fog A/SJan Holck, Direktør

“Vi kan varmt anbefale RC Security ApS.
Vi havde en akut overvågningsopgave i forbindelse med vores store håndværksmesse oktober 2016.
Her var en række dyre maskiner samt tilbehør placeret ude i et telt natten over, vi havde regent med selv at tage nattevagten men desværre kunne dette ikke lade sig gøre.
Gode råd var dyre da vi samme dag / nat skulle bruge en vagt, vi kontaktede RC Security ApS via Rasmus, som staks sprang til og løste opgaven til vores 100 % tilfredshed, virkelig godt arbejde.”

Slotsarkadernes CenterforeningMads Pheiffer Formand, og Ejer Kiosk Bien

“Som formand for Slotsarkadernes Centerforening, har jeg igennem flere år samarbejdet med RC Security om vagtordningen i vores centrer.
Vores kunder og medlemsforretninger oplever særdeles kompetente og servicemindede vagter. Deres rolige fremtræden, hurtige indgriben og venlige opførsel giver tryghed for kunderne og skaber en rolig og afslappet atmosfære i Slotsarkaderne.
RC Security er i øvrigt altid parate til at yde noget ekstra når det gælder.”

Hillerød Ny TeaterBent Alsbo, Indehaver

“Tak for behageligt samarbejde, ser frem til en udvidelse i forbindelse med Hillerød Ny Teater. Et vagtfirma med en positiv og venlig profil.”

AquagroupRoald Nielsen, Indehaver og kursusholder

“RC Securitys medarbejder virker imødekommende, seriøse og handler kompetent under uddannelse. Jeg kan varmt anbefale dem og firmaet i situationer som kræver overblik og handling.”

Teddy VandborgU.S. Carjoy, Arrangør

“RC Security ApS som vagtfirma ved dit lokale arrangement her i Nordsjælland, eller butik:
Mit navn er Teddy Vandborg, Maskiningeniør med interesse for Amerikanske biler. Det er nu 3 år siden og 2 arrangementer for U.S. CARJOY Nordsjælland, som Vores lokale amerikanerbilklub her i Hillerød hedder ( www.uscarjoy.dk ).
Rasmus og hans dygtige folk har haft dette arrangement på kalenderen de sidste 2 år, og har løst det med stor tilfredshed. I 2010 blev der brug for Rasmus, og hans folk. Heldigvis ikke alvorligt. Det var igen professionelle tyve, som rejser rundt til arrangementer og stjæler.
Dette opdagede RC Security, og fik fulgt disse uindbudte gæster tilbage til de ventende biler. Alt dette opdagede vi naturligvis ikke, men med professionelle øjne for sådanne gæster, så blev det opdaget inden vi mistede værdier.
Ikke for denne ene ting, men for alt den ros Vi får fra Vores gæster på CARJOY CRUISE´n MEET, så vil Jeg varmt anbefale Rasmus og hans Vagtfirma, til de forretninger og arrangementer som han endnu ikke har stiftet bekendtskab med.”

SlotsArkaderneGitte & Jan Nederschier, Tidliger beborer

“Som tidligere beboer i en af Slotsarkadernes lejligheder oplevede min kone og jeg den 24. april 2006 en meget ubehagelig episode, da en nabo sent på aftenen ringede på vor dør og fortalte at vores bil stod i brænd, bilen var pakeret i P. Huset. Politiet konstaterede at ilden var påsat.
RC Security ApS fandt hurtigt frem til via Slotsarkadernes Videoovervågningssystem at det var nogle unge mennesker som havde antændt bilen. Og på baggrund af dette blev den ene af de tre kriminelle kort tid efter genkendt af en Rc Security vagterne i Slotsarkaderne og Politiet blev tilkaldt.
Vi har været meget glade for den store hjælp vi fik fra RC Security og på baggrund af deres store og flotte indsats blev sagen meget hurtigt opklaret.”