Butikstyveri er desværre et voldsomt stigende problem og koster detailhandlen store summer hver eneste dag.

Derfor er detektiven blevet mere og mere udbredt i alle former for detailhandel.

Han eller hun er et særdeles effektivt og vigtigt værktøj i bekæmpelsen af butikstyveri og personalesvindel. Detektiven er ganske enkelt en vagt i civilt tøj, der diskret bevæger sig rundt mellem kunderne og spotter butikstyve, tasketyve, tricktyve og lignende.

Detektiven er desuden uddannet i at kunne håndtere den videre sagsbehandling til politiet og kan foretage eventuelle civile anholdelser på en professionel måde.

I mange tilfælde vil en detektiv være et godt supplement til en servicevagt, fordi servicevagten er let at genkende, og servicevagten kan hurtigt overtage viderebehandlingen af en tilbageholdt person.

Hos RC Security ApS har vi altid fokus på kvalitet, kompetence og service og yder en professionel indsats hver gang. Vi har et tæt samarbejde med det lokale politi, brandvæsen og SSP, fordi lokalkendskabet er meget vigtigt i forebyggelsen af kriminalitet og tryghed for vores kunder.

Lad os tage et møde, hvor vi kan høre om jeres konkrete behov og fortælle mere om, hvordan vi kan skræddersy en løsning til jer.

Ring til os på 48 24 46 46, så aftaler vi et tidspunkt.