Servicevagten er efterhånden et almindeligt syn i detailhandlen, på gågader og i indkøbscentre og større butikker.

Servicevagten er en uniformeret vagt, der fungerer som en præventiv indsats mod ballade, butikstyverier, ubehagelige episoder og uønskede gæster m.m.

Alle vores vagter er uddannet i førstehjælp, hjertestarter og brandbekæmpelse. Vi kan i den forbindelse yde afgørende akut førstehjælp ved eksempelvis hjertestop, bekæmpe mindre brande eller sætte et plaster på, hvis lille Mads har slået fingeren.

Servicevagten fungerer i mange centre som en forlænget arm for driften. Det betyder, at vagten ofte lige kan hjælpe, hvis der opstår en situation ved parkeringsanlæg, aircondition eller andre områder i centeret.

Hos RC Security ApS har vi altid fokus på kvalitet, kompetence og service og yder en professionel indsats hver gang. Vi har et tæt samarbejde med det lokale politi, brandvæsen og SSP, fordi lokalkendskabet er meget vigtigt i forebyggelsen af kriminalitet og tryghed for vores kunder.

Lad os tage et møde, hvor vi kan høre om jeres konkrete behov og fortælle mere om, hvordan vi kan skræddersy en løsning til jer. Ring til os på 48 24 46 46, så aftaler vi et tidspunkt.

Se alle ydelser